UUTUUS: Ajotunnit simulaattorissa -30 %

Mikkelin Autokoulu ylpeänä esittää nykyaikaisen ajo-opetuksen parhaat palat:

Simulaattoriopetus säästää rahaa ja luontoa!

Saimme juuri tiloihimme uudet ajosimulaattorit, jotka mullistavat ajo-opetuksen. Mikkelin ensimmäinen simulaattori on halvempi, ympäristöystävällisempi ja nopeampi keino hankkia henkilöautokortti vuonna 2019. Vertaa etuja itse alta!

Simulaattoriopetuksen etuja:

  • Halpa hinta – säästä jopa 50 % perinteiseen ajo-opetukseen verrattuna
  • Ympäristöystävällinen valinta – simulaattori ei kuluta polttoainetta ja sen käytöstä ei aiheudu ilmakehää kuormittavia hiilidioksidipäästöjä, Suomi on mukana ilmastotalkoissa!
  • Nopeampi keino saada ajokortti – simulaattori on aina valmiina ja sen rattiin on helppo hypätä
  • Turvallinen vaihtoehto – voit kerryttää kokemusta ja rohkeutta rauhassa ennen liikenteeseen lähtöä

Simulaattori on aivan uusinta uutta ja haluamme rohkaista henkilöautokortin suorittavia tutustumaan sen etuihin. Tämän kunniaksi meillä on mahtava tarjous kaikille vuoden 2019 aikana B-kurssin suorittaville oppilaille. Kampanja sisältää seuraavaa:

  • Kaikki ajotunnit simulaattorissa -30 % normaalihinnasta
  • 2 ilmaista teoriatuntia verkossa, loput teoriatunnit normaalihintaisia
  • Riskientunnistamiskoulutus ja turvallisuuskoulutus kuuluvat hintaan

Nyt voit ajaa jopa puolet autokouluun kuuluvista ajotunneista uudella simulaattorillamme, jonka suomalaiset ammattilaiset ovat suunnitelleet. Käyttämämme huippuluokan ajosimulaattori on suoraan Suomen top-listalta, ja se antaa sinulle mahdollisuuden tutustua auton toimintaan ja liikenteeseen kaikessa rauhassa, turvallisesti ja valvotusti. Tämä on tutkitusti loistava keino saada ensikosketus henkilöautoon ennen oikean liikenteen sekaan astumista.

Hyödynnä Mikkelin Autokoulun parhaat edut ilman rekisteröitymistä helposti – tilaa maksuton uutiskirjeemme jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi oheiselle online lomakkeelle. Saat ensimmäisen uutiskirjeen yhteydessä henkilökohtaisen koodin, jolla voit lunastaa alennuksen. B-kortti tarjous on voimassa ainoastaan uutiskirjeen tilanneille, ja tarvitset koodin kurssia varatessasi.

Täytä alla oleva lomake helposti online jo tänään. Koodi lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen 24 tunnin sisällä. Sitten voit varata omat simulaattorituntisi huippuhalvalla ilman talletusta – maksat vasta kurssin alettua. Voit hoitaa maksun myöhemmin pankkitunnuksilla, muita hyväksyttyjä maksutapoja ovat mm. osamaksu, luottokortti ja Trustly.

Nimi:

Sähköposti:

Viesti:


Ilmastonmuutos on otettava vakavasti, ja jokainen pienikin askel merkitsee paljon. Mikset siis aloittaisi suorittamalla autokoulun ympäristöystävällisellä tavalla? Mikkelin Autokoulun nykyaikainen simulaattori on mainio keino oppia ajamisen salat ilman haitallisia päästöjä.

Tilaa uutiskirje jättämällä yhteystietosi jo tänään, saat tuntuvan alennuksen jo ennestään edullisista simulaattoritunneista suorittaessasi B-kortin vuoden 2019 aikana.

Kerromme uutiskirjeessä lisää simulaattorin tarjoamista mahdollisuuksista ja kurssien aikatauluista. Kun olet saanut oman koodisi, voit varata ajo-opetustunnit -30 % hintaan ilman tiliä ja opetella ajamaan kaikessa rauhassa omaan tahtiin. Monet oppilaat suosivat simulaattoriopetusta, sillä se tekee aloittamisesta helppoa – et joudu stressaamaan muiden autoilijoiden seassa!

Juuri sinusta voi tulla huippukuski nopeasti Mikkelin Autokoulun ammattilaisten opastuksella. Luotettavat opettajamme ovat täällä juuri sinua varten, tervetuloa oppimaan!